Jdi na obsah Jdi na menu

KLEJINČINO TAJEMSTVÍ

KLEJINČINO TAJEMSTVÍ  vyšla v lednu 2015

Klejinka je stará vila, nechal ji postavit továrník Emanuel Klain. Nyní se do vily stěhuje Týna se svojí rodinou. Ač je dům krásný a rozlehlý, Týna má pocit, že ji vila nepřijala. Ne že by tam snad strašilo, nebo ji trápili duchové. Ale začínají jí ubližovat její vlastní věci. Jako kdyby nějaká zvláštní energie propůjčila inteligenci tak obyčejným věcem, jako je ručník, skříň nebo třeba hrneček... Možná se jedná o psychózu... Ale možná že ne. Týna je přesvědčena o své pravdě a hledá tajemství, které hlídá sto let stará vila Klejinka. Pátrá v minulosti a v historii vily, aby nakonec zjistila, že...

Mno já vím... o starých vilách ve kterých straší už toho bylo napsáno TOLIK!!! Ke všemu jsem už viděla spoustu filmů o starých vilách. Ale věřte, tohle je OPRAVDU NĚCO JINÉHO :-)) FAKT, ČESTĚ, SLIBUJU! Čím méně toho prozradím, tím napnutější budete, až budete číst.

   Obálka Klejinky je opravdu krásná, díky výtvarnici Natálii Peckové. Všimněte si, že na balkóně někdo stojí :-) jakoby v okně. Že by vrah?:-)

klejincino_tajemstvi_1.png